Afvallen

Steeds meer mensen hebben overgewicht. Onze voeding komt steeds meer uit kant en klaar en uit potjes en blikken.
Bijna iedereen vindt van zichzelf wel dat ze wat gewicht mogen verliezen, maar bijna niemand weet dat goed te doen of, als het er af is, het goede gewicht ook te behouden!!!

Bijna iedereen denkt bij sporten om af te vallen, aan eindeloos zwoegen en zweten en langdurig cardiotraining. En dat is zo niet waar!!!Afvallen kan men allereerst door het voedingspatroon op een rustige manier te veranderen. Niets zo slecht als streng diëten!
Liever 4 tot 6 kleine porties met kleine tussenpauzes op een dag dan 3 grote porties met lange tussenpauzes.
Hoe bewuster het voedingspatroon verandert, hoe meer het een gewoonte wordt en daarmee een veranderd leefpatroon is geworden. Geen terugval!

Ten tweede is het belangrijk om de dagelijkse verbranding op een dag te verhogen. Dit kan bereikt worden door het uithoudingsvermogen van de spieren te vergroten. Dus geen grote spiermassa’s bouwen, maar spieren die het lang kunnen volhouden gedurende de dag.

Ten derde is het niet alleen belangrijk om op een juiste manier te sporten, maar het is nòg belangrijker om in de juiste verhouding te sporten.

Je kan samen met mij trainen om af te vallen èn het nieuwe gewicht en goed figuur te behouden. Natuurlijk hoort daar het voedingsadvies bij.

Ik ben de enige Personal Trainer in de omgeving Rotterdam Oost die NIET is aangesloten bij een sportschool. Ik werk in een eigen ruimte, geheel privé.
Veilig en technisch goed trainen met de focus op behalen van resultaten
Ik zal niet zeggen dat het altijd makkelijk zal zijn.
Ik kan je wel vertellen dat het meer dan de moeite waard is….. En leuk 😊 😊
Naast de trainingen geef ik ook deskundig voedingsadvies.

Wil je me horen en zien? Kijk maar naar dit filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=_9QxsBI9rAg