Categories
recepten zomer

Watermeloen met feta en munt

En dan is het nu eindelijk zomer!!!!

En het is ook direct typisch Nederlands weer, van de ene uiterste naar de andere! Eerst 26 graden of meer en daarna flinke stortbuien en onweer. Met deze temperaturen heeft er bijna niemand zin in koken en we kunnen ook niet elke dag de BBQ aanzetten. Niet heel erg gezond.

Een makkelijk en gezond tussendoortje.

Ik zeg er eerlijk bij dat ik dit recept heb gekregen van iemand die bij het blad Delicious werkt en enorm lekker kan koken!!!! Dus dank je wel voor deze lekkernij…

Ingredienten:

Een kleine watermeloen

Één limoentje

3 of 4 takjes munt

Bakje biologische feta

Bereiden:

Hak de watermeloen in stukjes en doe in een schaal. Knijp of pers het limoentje uit en giet het sap over de meloen. Scheur de blaadjes van de munt in kleine snippers. Brokkel de feta in kleine stukjes.

Alles in de schaal goed doorroeren en in de koelkast lekker koud laten worden.

In 10 minuten klaar en dit is een heerlijk tussendoortje in de middag of een heerlijk toetje na een BBQ met groente en vis….

Ik wens iedereen smakelijk eten en een mooie lange zomer!