Voedingsadvies

Hoe gezond eet jij? Ben je op het juiste gewicht?

Voor veel mensen is het lastig om het juiste gewicht te bereiken. Of het afvallen is of juist aankomen dat maakt niet uit. Hoe kom je op een gezond gewicht en nog belangrijker: hoe hou je dat?

Wij worden door de voedingsindustrie constant misleid. Als er op een verpakking staat 0% vet denken we dat het dan gezond is, maar dan blijken er weer veel meer suikers in te zitten! Niet gezond dus.
Als we de etiketten gaan lezen hebben we eerst een bril nodig om de kleine lettertjes te kunnen lezen en daarna raken we de weg kwijt in alle moeilijke termen.

Zeker voor mensen met overgewicht, of obesitas of diabetes type 1 of type 2 is het soms lastig om goed en gezond en de juiste dingen te eten.

Door jaren ervaring en 3 verschillende studies over voeding (en gerelateerde ziekten) weet ik voldoende over gezond eten om iemand een verstandig en deskundig advies te geven. Ik geef je inzicht in je huidige voedingspatroon en van daaruit kunnen we samen verbeteringen aanbrengen. Uiteindelijk komt je voeding in balans voor je lichaam en komt daarmee het juiste gewicht in zicht.